Lejárt a segédmotoros kerékpáromon a biztosítás, kell e és ha igen mennyit kell havonta fizetni visszamenőleg rá?
Nekem automatikusan küldenek csekket minden évben.
Ha nincs biztosításod és most kötsz akkor azokra a napokra plusz pénzt számítanak fel amikor nem volt biztosításod.
Amikor megvettem a robogómat akkor +1ezres volt mert valamennyivel később kötöttem. Nem tudom hány nap mert vásárlás után van valamennyi időd a biztosítás kötésére.
Ezt úgy tudod kikerülni hogy írsz egy adás-vételit vkivel mintha az ő nevén lenne a motor, mondjuk egy családtaggal és ő köti meg a biztosítást.
Segédmotoros kerékpárra nincs fedezetlenségi díj!
Nem havi, hanem napi díj van meghatározva:
Középen a zöld táblázat utolsó előtti sora:
Segédmotoros kerékpár 0
A fedezetlenségi dij amit linkeltél 2013-tol érvényes!
Én biztos irnék egy uj adásvételit!
Én anno megvettem a kismotoromat pár nap mulva bementem kötelezöt kötni (asszem 4 nap),meg csinálták a papirokat azt mondták a csekket majd küldik.Megis jött kb 2 hét mulva és volt benn egy egész évre szolo csekk(kb 3000ft) + még egy csekk 1200ft-rol.Bementem üvöltöztem velük azt mondták a vásárlás és a bizti megkötés közötti napokra valami fedezeti dij.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!