Baleset károsultjaként, bízott már meg valaki baleseti kárrendezéssel foglalkozó irodát, céget? Rengeteget találni a neten. Kíváncsi lennék, mennyivel tudnak többet kipréselni a károkozó biztosítójától, mint valaki egyénileg?
Nem a rendőrség dönti el hogy milyen sérülést szenvedtél, hanem a szakorvosi vélemény. Ha a doki azt mondta 8napon belül gyógyuló akkor az annyi ,esetleg lehet kérni másik szakvéleményt, bár ennyi idő után már kérdéses az eredménye.
Az pedig már a biztosításodtól függ mit és hogyan fizetnek, de nem is értem a dolgot, miért akarsz bíróságra menni?
Ha a másik fél elismerte a felelősségét, vagy a helyszínelés során megállapították , és nem élt ez ellen jogorvoslati lehetőséggel akkor megkapod a pénzed, és jó eséllyel a járulékos költségeket is AMENNYIBEN ezt fedezi a biztosításod.
Nagyjából felesleges ilyen helyzetben pereskedni, ugyanis nem fogod megnyerni (illetve nem is tiszta hogy mi a probléma és mit szeretnél), csak rádakasztják a perköltséget is.
Az első probléma, hogy az autós nem ismeri el a baleset okozását. A helyszínelésnél én már nem voltam ott(elvitt a mentő), és az autó sokkal hátrébb lett lefényképezve, illetve helyszínrajz készítve, mint a baleset pillanatában.(Most tart a tanuk meghallgatásánál az ügy) Mindenképpen érdekes lesz ha velem egyezőt állítanak majd a tanuk.
A másik probléma, hogy még mindig sebészorvoshoz kell járnom(betegállományban tart) +gyógytornára(most már hetedik hét is eltelt).Ennek ellenére a rendőrségi papírokon majd a ügy lezártakor 8napon belüli sérülés fog szerepelni, mivel nem volt minimum egy csontrepedés vagy csonttörés.Ezt a rendőrségi határozatot kell majd nekem a biztosító felé továbbítanom.Ezek a gondolatok a rendőrségi előadó szájából hangzottak el. Csak ezért próbálok érdeklődni, előre tájékozódni.
Köszi, hogy leírtad a véleményedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!