Tegnap (pénteken) lejárt a kocsim műszakija. Csak jövő hét csütörtökre kaptam időpontot vizsgára. Mehetek addig vele vagy inkább ne használjam? Itt is van az egy hónap türelmi idő, amíg nem büntethet meg a rendőr?
Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 16:29
1/9 A kérdező kommentje:
A tegnap igaz, a péntek nem:), szóval 30-án.
2009. júl. 31. 16:30
2/9 anonim válasza:
Nincs türelmi idő, de ha te időben bejelentetted, akkor az említett napig járhatsz a vizsgabejelentővel.
3/9 A kérdező kommentje:
Szerdán jelentettem be, telefonon kaptam időpontot, ezt nem tudom mivel igazolni, ha megállít a rendőr.
2009. júl. 31. 17:01
4/9 anonim válasza:
Ha nem tudod igazolni, akkor "bukott" a mutatvány. Viszik a rendszámtáblát és a forgalmit.
Nincs türelmi idő.
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor nem mászkálok vele addig, a vizsgáztatóhely meg itt van 5 percre, csak nem pont addig kapnak el:)
Bár nem hiszem, hogy a rendszámtáblát vinnék, mert pár évvel ezelőtt 3 hónapja lejárt műszakival igazoltattak és csak pénzbüntetést kaptam. (Akkor mondta a rendőr, hogy 1 hónapon belül nincs büntetés, de azért 3 hónap..., akkor valóban figyelmetlen voltam, nemm vettem észre.)
2009. júl. 31. 17:37
6/9 anonim válasza:
Ha telefonon jelentetted be, akkor a viszgadíjat mikor fizeted be?
Legalábbis régebben úgy volt, hogy amikor bejelentettem műszakira, akkor adtak valami papírt és fizetni is kellett...
7/9 anonim válasza:
nekem a zöld kártyám járt le tegnap, ma még mentem vele egy kicsit, de hétfőn azonnal viszem vizsgáztatni. Ja, a műszakim is nemsokára lejár, úgyhogy egy kaptafa alatt megcsináltatom. Én is telefonon jelentkeztem be, nincs igazoló papírom róla. És csekket se kaptam hogy előre be kéne valamit fizetni.
8/9 A kérdező kommentje:
Nálunk ott helyben kell fizetni, 10 éve ugyanoda viszem. Egyik nap délután leadom az autót, kifizetem amit kell, másnap reggel átnézik, megcsinálják a vizsgát és délután mehetek érte.
2009. júl. 31. 18:48
9/9 anonim válasza:
Ha érvényes volt még a müszaki amikor bejelentetted,akkor mehetsz vele a vizsga időpontjáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!