Hogy érné meg? Hogy tudnám rendőri kötözködés nélkül normálisan használni?
Nos, végre eljutottam oda, h veszek egy autót. 25 éves kis zsenge lányka vagyok, ebben a korban, a kis friss jogsimmal szerintem az "új" autóm árát rákölthetném a biztosításra, adókra, stb.
Az a fantasztikusan formabontó ötletem támadt, hogy anyukám nevére veszem, ő lesz az üzembentartó is, én meg ugye használom nagy büszkén. :)
kérlek írjátok meg, hogy konkrétan mi a menete így az autóvásárlásnak, és hogy mihez kell anyukám jelenléte, mihez elég a meghatalmazás?
valamint ha közúti ellenőrzés van, akkor milyen papír legyen a kesztyűtartóban, h ne higgyék, h elloptam a verdát? :)
köszönöm.
Szerintem is kalkulálj, netrik.hu , genertel.hu.
25 évesen kezdő jogsival, butapesti lakosként, A0-ban nem hiszem, hogy 12-14 000től több lenne a negyedéves biztosítás baleseti adóval együtt.
Drágáim! köszönöm a lelkes segédkezést. :)
hazatért a ház ura, kiszámoltuk a vágyott autótípusra a biztosítást mindkettőnk adataival.
a szomorú tények azt mutatják, hogy míg nekem egy évre 39e ft lenne, úgy édesanyámnak 1 évre szintén csak 21e. nem szeretnék negyedéves fizetést, mert egy összegben jóval olcsóbb, és ennyit még ki tudok csengetni. ja, és ugye a gépjárműadó 8 rugó, tehát 30ból megvagyok egy évre ezeket illetően.
majd ha vénséges 35-40 éves leszek, a már több mint 10 éves jogsimmal, akkor belevágok a saját névre veszek autót és saját névre kötök biztit projektbe. :)
tényleg köszi mindent, remélem érthető az én álláspontom is, hogy amit fele annyiért megkapok, azért nem szeretnék duplán fizetni. hogy jövő mit hoz, még nem tudom, a jelenben szeretnék egy kicsit spórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!