Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Jogosítvány nélkül való vezetés?

Jogosítvány nélkül való vezetés?

Figyelt kérdés
Ha van egy autóm ami rendelkezik érvényes műszaki vizsgával,papírokkal,stb..és én azt úgy vezetem hogy nincs jogosítványom, akkor kettő évig eltiltanak..ezen kívül milyen szankciókkal jár?
2012. júl. 16. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Kapsz még egy 300 ezres pénzbirságot is. Miért nem teszed le a jogsit? Olcsóbb lenne!
2012. júl. 16. 14:39
 2/6 A kérdező kommentje:

300? :O

jól felment akkor a büntetés..

Épp ma voltam bent megkérdezni ~140ezer lenne

Tudom mi hogy van,a kresz-t is..csak végigülni a sok unalmas órát,meg a végén a fővizsgától "félek"

2012. júl. 16. 14:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól nem félsz, hogy jogsi nélkül netán ha elkapnak, megbüntetnek? Ha pedig még netán valami balesetet okozol, le is csukhatnak? Az nem para, csak a vizsga?

Ha vezetni van merszed, legyen vér a pucádban levizsgázni is. Az eszem megáll az ilyen emberektől :(

2012. júl. 16. 15:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor 140 ezer. Tökmindegy. Lényeg az, hogyha mondjuk mész jogsi nélkül autóval és elütsz egy olyan embert, aki gyorsforgalmin kiszalad az útra, tehát a sofőr felelőssége kizárható, mégis börtönbe kerülhetsz, mert nem volt jogsid... Ugyanez, hogyha szabálytalankodóval ütközöl és meghal. Szerintem tedd le mielőbb a jogsit, egyáltalán nem kell tőle félned, hidd el. Nem olyan nehéz, mint hiszed. Rosszul állsz hozzá a dolgokhoz, a közlekedést nem szabad készpénznek venni, hogyha eddig nem volt bajod ebből, akkor már nem is lesz.
2012. júl. 16. 15:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Elég komoly "durva" válaszokat kaptam, de köszönöm;)
2012. júl. 16. 15:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Am, nem a vizsgától való félelem, hanem az anyagiakkal van gond jelenleg.
2012. okt. 23. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!