Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Jogosítvány nélkül a versenypá...

Malkavian kérdése:

Jogosítvány nélkül a versenypályára?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 14 éves fiúként már a jövõmön gondolkodom. Az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e autót vásárolni már most, vagy egy-két év múlva? A jogosítvány megszerzéséig nem szeretném, ha a ház elõtt rohadna szét (Egy Lada 2101-esrõl lenne szó).

Versenypályára, szabad "off-road" terepre, vagy szántóföldek közötti terepútra vihetném majd, hogy vezetni tanuljak, és használatban legyen? Ezeket papír nélkül megtehetem?

Ha igen, írjátok meg nekem, és néhány BP X. kerület közeli versenypályát is, ha tudtok! Köszönöm

14/F

2012. júl. 11. 12:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, tudod te mennyibe kerül egy versenypálya bérlet? Kb. egy Lada ára/nap. Vezetni tanulni lehet otthon is, előveszel egy lábast és elkezded tekergetni. Ha meg a jogosítvány miatt érdekel a dolog, akkor a KRESZ könyvnél kéne kezdeni.
2012. júl. 12. 12:37
 12/12 A kérdező kommentje:

Rendben van, a kérdésemre választ kaptam. Az utolsó kommentre:

Kösz a tippet, majd utánanézek és elolvasom. A kérdést lezártnak tekintem.

2012. júl. 12. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!