Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Pénteken vizsgáztam le A1...

Pénteken vizsgáztam le A1 kategóriából, de már csinálhatnám az A kategóriát?

Figyelt kérdés
Ezen a héten volt sikeres forgalmi vizsgám. Az oktatómat kérdeztem h mikor lehetne letennem az "A" kategóriát és azt mondta, hogy ha idén megyek, pontosabban ha egy éven belül mint ahogy meg van az A1-em akkor nincs kresz vizsga csak rutin meg forgalmi. Én azt nem értem h mivel nem vagyok még 21 éves (augusztusba töltöm a 19-et) és nincs 2évnél idősebb motoros jogosítványom. (csak "B" kat. ami jövő Februárba lesz 2 éves) Akkor nem kéne 21 évesnek lennem vagy 2 évnél öregebb motoros jogsimnak lennie? Ezt az A1-et "kiegészítő vizsgaként" csináltam a B-hez.

2012. júl. 1. 09:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha a feltételeknek megfelelsz akkor mehetsz A-ra. Szóval ez akkor igaz hogy ha pl 20.5 évesen megcsinálod az A1-et vagy az Ak-t akkor amint betöltöd a 21-et mehetsz A-ra.
2012. júl. 1. 12:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen ezt tudom, de oktatóm azt mondta ha most péntektől számítva egy éven belül megyek akkor nincs kresz vizsga csak rutin meg forgalom, de nekem 20,5 éves korig még van másfél évem. Ő pedig egy éven belült mondott.
2012. júl. 1. 13:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Gondolom ne tudta hogy hány éves vagy. Vagy csak rosszul mondta.

Lényeg hogy te így nem csinálhatod még meg.

És sajna most már ha azon az 1 éven kívül csinálod akkor minden sz*rt meg kell csinálni újra :/

2012. júl. 1. 17:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Na ez a baj... nekem is ezen jár az agyam. Na mindegy, majd megkérdezem tőle ezt még.
2012. júl. 2. 07:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Ráadásul több helyen hallottam ár hogy jövőre emelik a korhatárát az A-nak.
2012. júl. 2. 10:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen azt én is halottam, mondtam is az oktatómnak, és mondta hogy idén menyek még mert akk az idei jogszabályok vonatkoznak még rám, de ha nem vagyok még 21 se akkor a 24-et is cs***hetem.
2012. júl. 2. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!