A Központi Okmányirodába mentem elintézni a jogsimat. Azt mondták, harminc napon belül kiküldik. Ez 2 hete történt. Szerintetek mennyi idő még?
Én 2 hete voltam az okmányirodába.
Most csütörtökön azt mondták, hogy még ne is álmodjak semmiről, aznap kapták meg a 3 héttel előttem kérvényezett jogosítványokat.
Budapest.
Csak, hogy tudd mire vársz:
Az okmányiroda hetente leadja az igényléseket a KEK közonti irodájának, az továbbítja egy bizonyos mennyiségnél az Állami nyomdának. Ott legyártják, felküldik a KEK-nek, azok szétosztva megküldik az okmányirodáknak (néha még beugrik egy láncszem: a polgármesteri hivatal). Az okmányiroda megküldi neked...
Láncszemenként 2-3 nap!
:)
Gondolj bele az Albánoknak mennyit kell várni a jogsira, vagy az Izraelieknek a személyire, mert az is itt készül!
:D
No még egy kis adalék:
Mint látszik a két cím között a boriték megjárta a budaörsi Országos Leválogató Központot (OLK)!
Magyarország én így szeretlek!
:)
Bocs nem tudok olvasni!
OLK: Országos Logisztikai Központ
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!