A Központi Okmányirodába mentem elintézni a jogsimat. Azt mondták, harminc napon belül kiküldik. Ez 2 hete történt. Szerintetek mennyi idő még?
Én is így jártam... Én vidéki vagyok, itt 1-2 hónapot is kellett régen várni egy időpontra, utána meg több hét volt mire elkészült az okmány, ezért 2 éve a Központi Irodában csináltattam a személyimet, 3 nap alatt kész volt.
Idén januárban tettem le a jogsit, újra a Központiba mentem, erre azt mondják, hogy 2-3 hét, mire kész lesz... teljesen ledöbbentem, kérdeztem, hogy miért ilyen sok idő, régebb pár nap volt az egész, azt mondta a hölgy, hogy megváltozott a kártyák készítésének a mente, más cég csinálja stb, és ezért ennyi idő... Végül postázva kértem (+ 2-3 nap), de nem telt le a 2 hét, és megkaptam.
Utólag derült ki, hogy a mi okmányirodánkba már nem is kell időpontot kérni, csak sorszámot húzni, barátnőm ott csináltatta a jogsiját, neki 4 nap alatt kész lett...
Szerintem legkésőbb jövő hét elején megkapod.
Nem, csak gondoltam valaki tudja, mekkora ott a forgalom, illetve tapasztalatból tud válaszolni.
És hidd el, ha tudom, hogy úgy kevesebb idő, akkor azt választottam volna, hogy bemegyek érte:D
Utolsó: hogyhogy?
Amúgy most jött le a postás (már több, mint egy hete folyamatosan figyelem) de még mindig nem hozta azt a k*rva levelet. Nem tudom, mi a francot tökölnek ezek... szerintetek ha betelefonálok, hogy akkor inkább mégis bemegyek érte, hamarabb hozzájutok?
2. vagyok.
Nekem azt mondták, hogy ha postázva kértem, akkor a gyártótól rögtön hozzám postázzák, tehát nem az okmányirodába kerül, és ők postázzák, ergó nem mehetsz be érte, nem tudod ott átvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!