Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Eladom az autómat akkor...

Eladom az autómat akkor milyen módom tudom más nevére írni?

Figyelt kérdés
Értem én, hogy a rendőrségre bemenni és ott egyből megcsinálják.on kívül milyen lehetőség van még?
2012. jún. 16. 14:37
 1/3 anonim ***** válasza:
neked nem kell csinálni semmit, csak beballagni az okmányirodába és bejelenteni, hogy eladtad, az átírást a vevőnek kell intézni.
2012. jún. 16. 14:48
 2/3 anonim ***** válasza:

"Értem én, hogy a rendőrségre bemenni és ott egyből megcsinálják."

Lehet, hogy érted, de attól még nem így van. Elfáradsz az okmányirodába, ott bemutatod az adásvételit, ők pedig törlik a nyilvántartásból, hogy a tiéd lenne az autó, innentől a problémád meg van oldva. Az új tulajdonosnak kell a saját nevére írnia, de ez tőled független.

A rendőrségre meg ne menj, mert nem az ő dolguk a gépjármű-nyilvántartás vezetése.

2012. jún. 16. 16:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja, és eladóként 8 naptári napod van bejelenteni, hogy eladtad. Különben jön a büntetés:(
2012. jún. 16. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!