Menetlevél kitöltésénél jól jártam el?
A mai nap használtam a menetlevelet(először). A menetlevél olyan, hogy az oldal tetején van a dátum. Véletlenül a tegnapi menetlevél oldalhoz kezdtem el írni a mait. Ezután azt csináltam, hogy a tegnapit átmásoltam egy új lapra, valamint a mai közlekedésemet is egy tiszta lapra irtam. Amit meg ,,elrontottam,, ahhoz oda írtam, hogy rossz, és hogy javítottam, az aláírásommal.
Jól jártam el?
Jól jártál el.
Lényeg hogy bele ne legyen javítva mert az a probléma.
Ha sok helyre kell menned akkor célszerű eljutni a célig és ott kitölteni. Én emiatt a fél menetlevelet teli írkáltam sztornóval. Beírtam az uticélt és a főnököm rámcsörgött még ide még oda menjek már el. Aztán a fejem fogtam mert egy hihetetlen káoszok születtek. Úgy kellett kisilabizálni mi hány kilóméter lehetett.. A menetlevél meg úgy nézett ki mint az okádás, mert a váltótársam nem értett a papírmunkához ő csak kitépte a rontott lapot. :)
Szóval ügyesen.. :) Mit szállítsz?..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!