Most találja ki a biztosító, hogy nem érvényes a bonus besorolásom?
Pénteken kaptam meg az április 25. keltezésű levelet a biztosítómtól, hogy nem kapott kártörténeti igazolást az előző biztosítómtól,ha ezt nem pótolom 15 napon belül,amiből ugye a levél érkezéséig már eltelt tíz nap,akkor visszasorolnak A00-ba.
Hétfőre megpróbálok szabad napot kérni, és mindkét biztosítót megkeresni. Mindkét biztosítü hibázott,én és fogok szívni ez miatt? Hova lehet ilyenkor menni,és mit tehetek?
Az oké,ezt tervezem, ha elengednek hétfőn a munkahelyről.
De mennyi az esélyem, hogy a régi biztosító, most átküldi a kártörténeti igazolást az új biztosítónak,ha december óta ezt nem tette meg? Mi ez,ha nem direkt szívatás,mert ott hagyta őket az ember?
Mi év eleje óta kérjük a régi biztosítót, hogy töltse fel rendesen az adatainkat. Még mindig nem tette. Jelenleg ott tartok, hogy személyesen megyek a központjukba és addig nem mozdulok onnan, míg a másik biztosító telefonon vissza nem igazolja, hogy fel lettek töltve az adataink. Amennyiben nem érek el eredményt úgy jogi útra terelem a dolgokat. Tehát lehet kedden már keresem a hasonló cipőben járókat!
Elméletileg 30 nap alatt kellene a hibát javítania az adott biztosítónak, de hát nálunk már hónapokról van szó!
Köszi a válaszokat,ezek szerint nem vagyok egyedül. Az is a baj, hogy ez új biztosítónak, február 15-ig értesíteni kellett volna arról, hogy nem tudja lekérni a kártörténeti igazolásom, és nem május 5-én küldeni egy levelet,s adni benne 3 nap határidőt,hogy ezt megoldjam.
Én is most bemegyek dolgozni,és szabad napot próbálok meg kivenni,és azt hiszem asztalborítás lesz a vége,mert ez szép szóval már nem fog menni.
Köszi az érdeklődést!
Az lett,hogy még aznap bementem a régi biztosítóhoz,kikértem a kártörténeti igazolást.majd átvittem az új biztosítóhoz,ahol persze mondták, hogy csak a központi rendszerből fogadják el. Mondtam nem érdekel,aláírattam velük, hogy tőlem azon a napon, vagyis határidőn belül átvették. Aztán írtak egy emailt, hogy csak akkor lesz érvényes, ha le is tudják kérni.Azóta semmi hír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!