125 köbcentis motort forgalomba szeretnék helyezni, mi a teendő?
Figyelt kérdés
Milyen papírok szükségesek hozzá valamint kb mennyibe kerülne teljesen? ( kompletten mindent ) Ha a motort úgy vettem hogy 50 köbcenti, közbe meg 125 köbcenti akkor is forgalomba tudom helyezni? ( tehát az adásvételi szerződésbe az áll hogy 49 köbcentis)2012. máj. 5. 11:30
1/4 anonim válasza:
Hát a biztosítónak csak az adás-vételi fog kelleni, megkötheted rá a biztosítást 49 köbcentisként, csak ha balesetet okozol mondjuk és kiderül, számíthatsz büntetésre.
Forgalomba helyezéshez szerintem kell műszaki vizsga, hogy ott megy át 49 köbcentisként azt nem tudom...
2/4 anonim válasza:
Illetve forgalmiban nincs benne a köbcenti? Mert a biztosítónak az is kell...
4/4 anonim válasza:
Ha a motort úgy vetted,hogy 50ccm és semmiféle eredeti papirja nincs(külföldi gép esetén az eredeti forgalmi és a forgalomból kivonás exportra papirja),akkor soha nem helyezed forgalomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!