Littledog kérdése:
Anyukam, Aki nemet allampolgar, szeretne behozni autojat Magyarorszagra, h En hasznaljam, ill, ha hazalatogat, Tudjon vele Mo-on kozlekedni. Milyen papirokat szukseges beszerezni, milyen koltseggel szamolhatunk?
Figyelt kérdés
A tulajdonosa o maradna a gepjarmunek, de en is kozlekednek az autoval.A gepjarmu jellemzoi: Chevrolet matiz 0.8,38 kW,796 cm3, Benzines,1996-Ban lett forgalomba helyezve eloszor. A legjobb kornyezetvedelmi csoportban van, es ervenyes muszakija van Nemetorszagban. Tisztelettel Littledog2012. jan. 3. 12:32
1/8 anonim válasza:
Január 1.-től magyar vagy magyar lekcímmel rendelkező külföldi állampolgár maximium 24 órán át használhat külföldi rendszámú autót.
Az ezt meghaladó időtartam 3-600 000 forintos bírságot valamint (indokolt esetben) kényszer regisztrációt vonnak maguk után.
Vagyis idén összesen egy napot használhatod aztán magyar forgalomba kell állíttatni a kocsit.
Más kérdés,hogy az ellenőrzés adatolása és annak könyvelése még kidolgozás alatt van - egyenlőre legalábbis.
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
A legjobb környezetvédelmi csoportban egy 15 éves autó? Viccelsz?
4/8 anonim válasza:
igen és azt mégis hogy fogják elenőrizni hogy mikor lépem át vele a határt és megvan-e a 24 óra?
5/8 anonim válasza:
Úgy fogják, hogy ha teszem azt megállítanak január 20.-án, aztán megállítanak március 10.-én, akkor az már 2 nap... jelenleg ez egy undorító dolog.
6/8 anonim válasza:
akkor ha én pl szlovák állampolgár vagyok és nyaralni megyek a balatonra rendszámot éne vááltanom vagy mi??
7/8 anonim válasza:
Ha szlovák állampolgár vagy szlovák autóval akkor neked nem kell csinálni semmit. Ez azokra vonatkozik, akik magyarországi lakhellyel rendelkeznek. Tehát pl magyar álladó lakcímmel szlovák autót vezet. (pl többek közt én...)
8/8 anonim válasza:
"igen és azt mégis hogy fogják elenőrizni hogy mikor lépem át vele a határt és megvan-e a 24 óra?"
ne felejtsd el hol vagy. TE hogy fogod bizonyitani hogy az csak 24 ora es nem tobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!