Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Autóval elütött kutya esetében...

Autóval elütött kutya esetében fizet valamit a biztosító?

Figyelt kérdés

Lakóterületen belül történt az eset.A kutyát vagy kergették vagy macskát láthatott olyan tempóban ugrott az autó elé a sövény mögül.

50-100 ezer forintos kár keletkezett.

Ebben az esetben biztosító fizet?

2011. okt. 25. 13:54
1 2
 11/11 Bajer ***** válasza:
66%

Utolsónak:

A közlekedésben nincs olyan, hogy én vagyok a hibás ha belém jönnek hátulról. Mindig megfelelő féktávolságot kell tartani az előttünk haladó mögött.

A kérdésre válaszolva:

Egyszer utaztam kocsiban lakott területen, bátyám vezetett. 50-el hajtott, 10m-re előttünk egy kb. 40 kg-os kutya bukkant fel. Satufék, kutyába bele, toltuk az úton olyan 2 méteren, utána rögtön elszaladt sántikálva. Kiszálltunk, lökhárító deformálódva, kipufogó leömlők letörve. Szerencsére a közelben volt a kutya gazdája, biztosítása nem volt, de készséggel megadta a nevét, telefonszámát és javítás után kifizette a kárt. A kutya meggyógyult. Volt egy fajta hangja a kocsinak a hengereknél leszakadt leömlők miatt.

2012. dec. 10. 04:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!