Kaphatok utólag bírságot?
Figyelt kérdés
Ma kaptak el a rendőrök, mert lejárt a műszakim + a zöldkártyám. Én nem is tudtam róla. Elvették a papírokat és azt mondták, hogy 3 napon belül intézzem el az okmányirodán a dolgot. Helyszíni bírságot nem kaptam és arról sem tájékoztattak, hogy később küldenének bírságot. Azt viszont megkérdezték, hogy mennyit keresek, viszont nem volt kötelező megmondanom.2009. ápr. 23. 08:45
1/5 anonim válasza:
Nemhogy kaphatsz, kapni fogod a bírságot, sajnos nem fognak megfeledkezni erről.
2/5 anonim válasza:
30 ezer ft -ig terjedő bírságot szabnak ki.
3/5 anonim válasza:
Mivel a rendőrök vették el a forgalmit elég nagy az esély, hogy nem sima műszaki vizsgára kell menned, amit bármelyik vizsgáztató helyen megcsinálnak, hanem a KPM-nél.
A többit előttem már leírták.
4/5 anonim válasza:
az nem mentség, hogy te nem tudtál róla. Illik tudni, hogy az autóddal miujság. Egy balesetnél sem mentség, hogy nem tduta memgállni, mert nem volt fékem pedig nem is tudtam róla...
5/5 anonim válasza:
10.000-től 30.000 ig + vizsga.
Kérdés hány hét v. hónap mire újra közlekedhetsz vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!