Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Hogy tudom befizetni a kötelez...

Hogy tudom befizetni a kötelezőt a kismotorra, ilyen esetben? (lent)

Figyelt kérdés
Barátnőm Édesapjáé volt a motor, de ő meghalt, és most be akarom rá fizetni a kötelező felelősségbiztosítást, de nem tudom hogyan... A motor forgalmija megvan abba még apósom neve van benn mint üzembentartó... A biztosítás megkötésénél pedig vannak olyan kérdések, hogy az üzembentartó és tulaj személye ugyanaz-e meg ilyenek... Meg hogy miért akarok kötelezőt kötni, újonnan vett gépjármű, örökölt, díjjnemfizetés miatti megszűnés stb... Ha valaki tud tanácsot adni azt szívesen várom...:)
2011. aug. 12. 06:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Okirat hamisítás, de te tudod.
2011. aug. 13. 23:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Bitosítónál nem néznek utána kik voltak az előző tulajdonosok. Bíztosítónál az eladó - vevő neve legyen feltüntettve stb. és máris megkötik a szerződést. Ha pedig megállít a rendőr és lekéri a motor adatait akkor elképzelhető, hogy fény derül, hogy müszakis volt anno. Általában csak azt kérdezik le: nincs- e körözés alatt. Hátsó lábtartót szereld le légyszíves, ha van rajta, mert engem ez miatt cseszegettek a rendőrök, müszakiztassam le, vagy szereljem le a hátsó lábtartókat.
2011. aug. 14. 10:45
 13/13 A kérdező kommentje:
Miért lenne okirat hamisítás??? Nem értem, hogyan irassam alá Apósommal az adásvételit? Hagyatékaként nincs megjelölve, tehát a motor jelenleg senki élő ember tulajdonába sincs... De mind1, megkérdezem illetékes személytől...
2011. aug. 14. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!