Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Kopott gumik végedt ell veték...

Chello4623 kérdése:

Kopott gumik végedt ell veték a forgalmim hogyan lehet vissza hozzatni és mennyibe kerűl ez?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 12:21
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Am bocsi a helyes írási hibáért de egyből fel húzza az agyam ha valaki ilyen flegma mert be vallhatod hogy elég le nézően fogalmaztál azelőtt...és nem mellesleg nem is a kérdésre válaszoltál evvel magad minősíted hogy ide lépsz és egyből cigányozol
2011. aug. 15. 14:39
 12/13 anonim ***** válasza:

A cigányozásra nincs mentségem (csak a történeti hűség kedvéért írtam le, vár a kérdéshez valóban nem volt köze).

Ha visszanézed az első válaszom szorosan a kérdéshez kötődött: Igen, el lehet venni, én is megtettem már.

Amúgy nem éreztem, hogy flegma lettem volna. Ha mégis, akkor bocs.

2011. aug. 15. 14:57
 13/13 A kérdező kommentje:
Semmi baj félre értettük egymást....
2011. dec. 5. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!