Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Kopott gumik végedt ell veték...

Chello4623 kérdése:

Kopott gumik végedt ell veték a forgalmim hogyan lehet vissza hozzatni és mennyibe kerűl ez?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 12:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

kopott gumi miatt???? : D röhej mivan a mai világba : D

egyébként van egy olyan érzésem hogy csak KPM-el kapod vissza.

2011. aug. 8. 12:40
 2/13 anonim ***** válasza:

van egy tippem, hogy 1,6mm alatti profilmélységű gumi miatt vették el a forgalmit. tükörradiállal egy pici eső is életveszély...

Új gumik, KPM vizsga, és visszakapod.

2011. aug. 8. 14:07
 3/13 anonim ***** válasza:
milyen kocsi? régi?
2011. aug. 8. 17:41
 4/13 A kérdező kommentje:
Jaa Jaaa régi és a futóművem hibás és csak a széle kopott meg és ezéé de kb mennyibe kerűl a KPM vizsga?
2011. aug. 8. 18:55
 5/13 anonim ***** válasza:
én úgy tudom hogy 10 ezer körül van a kpm. (de nem tutti)
2011. aug. 8. 21:46
 6/13 anonim ***** válasza:

Én egyszer két cigó Passatjáról lekapartam a 2 napos(!!!) műszaki címkét kopott gumi miatt.:):):)

De jól esett...

2011. aug. 8. 22:25
 7/13 anonim ***** válasza:
Ùj műszaki 15 ezerért??? Hol?? Nekem is műszakis lesz a kocsim...
2011. aug. 9. 09:36
 8/13 anonim ***** válasza:
a kpm és a műszaki nem ugyan az.!
2011. aug. 9. 21:46
 9/13 A kérdező kommentje:
22:25 hogy eshetett jóól neked le kaparni azt a rohadt cimkét......lehet hogy ő az ucsóó pénzét áldozta arra a szegény autóra hűje magyar rendőr ink a komoly bűnőzőkre figyelnétek hogy ne lopják ki a szemeteket!!
2011. aug. 11. 10:41
 10/13 anonim ***** válasza:

Mellé lőttél HÜJE magyar(ul írni sem tudó) állatpolgár. Ugyanis ezek pont egy betörő-brigád volt terepszemlén. Bejelentett munkájuk nem volt, csak egy A4-esük (elírtam fentebb)...

Azért sikerült minősítened magad...

Ui: A kopott gumival pedig minden nehézség nélkül kinyírhatsz valakit (jóesetben magadat)!

2011. aug. 12. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!