Mennyi mostanság egy 'B' kategóriás jogosítvány megszerzése? 140 alatt megúszom?
Figyelt kérdés
Egyszer még tavaly nyáron megkérdeztem és akkor az átlag válaszok 140 körül mozogtak. Na de egy év alatt ugye nagyon sokat változik az ár, ezért most érdekelne, hogy mennyibe kerül az oktatással, vizsgákkal egybevéve?2011. aug. 8. 11:30
11/13 anonim válasza:
Budapesten a belvárosban sok helyen megúszod 110.000 Ft alatt.
Csak hogy egy iskolát mondjak, Csigavér, most tettem le a jogsit, és belefértem a 110.000 forintba, Bőven.
12/13 anonim válasza:
Nalalunk romaniaban 11 millio lej( kb 75000 forint) +orvosi 7000, pszicho 3000, s nehany illetek kb 5000 szoval nagyon max ha nem kell plusz ora 95 ezerbol kijon
Nekem motorral egyutt a soforsuli 140 ezer+ az illetekek...
13/13 anonim válasza:
nekem kijött belőle 2008-ban... Úgy hogy 2x meghuztak városi vezetésen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!