Miért olyan körülményes a CASCO-t felmondani? Miért akadékoskodik a biztosító?
Sajnos lecsúsztam a szabályos felmondásról, de nem is fogok évi 140E-t fizetni,mert nincs rá pénzem, inkább nem kell CASCO, nem is fizettem be.Erre azt mondták, hogy úgyis behajtják az összeget :(
Ez nem kötelező (szóval nem a hitel miatt kötöttem), ha nem akarom, nem kell...nem?
Mit tegyek, hogy ne járjak rosszul?
Ez csak egy plusz szolgáltatás, miért vagyok köteles igénybe venni?
Ez hülyeség.
Ha saját autód van és nem tartozol a banknak,akkor a jóisten sem kötelezhet téged a casco-ra.
És bármikor felmondhatod,ha kedved úgytartja.
Én is ezt tettem.
Igen, én is ezzel érveltem, de túl buzgó ügynökeik dolgoznak az irodában (is).
Most várom, hogy a biztosító a kérelmet elbírálja és döntsön, megszüntethetem-e, vagy kifizetteti az éves hátralévő összeget, de a nő még polg-i peres eljárást is emlegetett.
Hát nem szeretnék egy hülye biztosító miatt ülni vagy erkölcsit lerontani :(
Nyugalom,csak ijesztgetnek!
De nincs egy normális ember körülötted,aki elmagyarázná hogy ez hogy működik?:)
Óriási "belharc" megy most a biztosítóknál,mert bagyon leverték az árakat..Kézzel lábbal kapaszkodnak a meglévő ügyfeleikhez. A casco-nál ez pláne érvényes!
Nem tudod a részleteket,azt sem,hogy ki köttetett veled casco-t,de az,hogy nem mondhatod le,ez teljességgel kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!