Más rendszám a szélvédőn?
Néha rámtör a paranoia. A kocsi összes üvegébe egy rendszám van gravírozva, ami más mint, a kocsi jelenlegi rendszáma. Kivéve a bal első ablakot, azon nincs semmi. Az is magyar rendszámnak néz ki, az mostanitól korábbi.
További adalék, hogy az első vonószem és a motorháztető tartó pálcika lila, mikor a kocsi fekete :D
Szerintetek miért van ez? Mikor vettem, az eredetiség vizsgát nem én csináltattam, hanem az eladó intézte. Lehet nekem ebből még bajom?
A kocsi ablakaiba belegravírozott rendszám volt az, amellyel forgalomba helyezték. Azóta átrendszámozták, ezért tér el a két szám.
A kérdésed többi részére nem tudok választ adni. Talán törött volt a kocsi, ezért lehet.
Kivonták a forgalomból, aztán visszahelyezték újra, például.
Amikor megvetted, csináltattál eredetiségvizsgálatot, nem? (Úgy tudom, kötelező). Ha igen, és minden okés, akkor ne foglalkozz vele.
Azért is kaphat új rendszámot, mert a régit elhagyták.........
Nem kell mindjárt tragédiára gondolni!
:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!