Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Parkolási díj alól való...

Parkolási díj alól való fellebbezés van ilyen?

Figyelt kérdés
Nos a helyzetem az ,hogy minap kaposvárra kellett vinnem idős nagypapámat aki mankóval is alig tud már járni.Láttam van parkoló automata bementem felváltatni pénzt ott azt mondták hogy 2011.07.01-én tehát eben a hónapban tették ki az automatákat ezért még 30 nap türelmi idő van .Mivel én még mikor oda jártam ingyenes volt inkább vettem egy órás jegyet (vettem volna többet is de hiába dobtam be a pénzt csak egy 200-ast fogadott el a gép). tehát papám mellettem összeesett elraktam zsebre a jegyet majd bevittem a kaposvári nagykorházba (itt jelenleg nagy építkezés folyik ) papám kapott egy tolókocsit hogy azzal menjünk minden felé vizsgálatra jó én tologattam néztem az időt amikor lejárt kiakartam menni jegyért de papámat tovább kellett vinnem azonnali tüdőszűrőre a műtét végett tehát nem volt rá időm hogy kimenjek.(megjegyzem senki nem vett rajtam kívül parkoló cédulát megnéztem az autókat) a jegyem 10:30-ig szólt én 13:24-kor jöttem ki a kórháztól és egyik autón sem láttam piros csomagot jó mondom nyugi erre megláttam egy trabanton hogy ott a csomag mondom remélem nem kaptam erre nem ott virít az ablakomon a csomag... csak e két autón láttam a többin nem (trabi,lada).A kérdésem az lenne,hogy érvényteleníteni lehetne-e a díjat valahogyan ? 15 napon belül 2275ft azon túl 7152ft a pótdíj.. papírom is van róla hogy abban a kórházban voltam amikor a csomagot adták kocsimra illetve még meg van a parkolócédula a 10:30-as időponttal.
2011. júl. 18. 14:46
 1/1 anonim ***** válasza:
ez minden parkolótársaságnál más, hívd föl az üfszolgálatot (biztos rajta van a számuk a bünticédulán), és megmondják, mi a teendő, lehet-e föllebbezni. Anno, mi Szegeden sikerrel jártunk :)
2011. júl. 18. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!