Ezt lehet így csinálni?
Köszönöm
És még annyi hogy egyik ismerösömtől azt hallotam , hogy csak 1 kocsi lehet a neveden. Akkor ez nemigaz?
Akármennyi lehet a neveden, de csak az egyikre használhatod a bonusod. A többi mind a0-ba lesz.
Am b10 a max nem a10
Ja igaz. Nem A hanem B. Azt, hogy több kocsidon is lehet ugyanaz a bonusz, nekem biztosítós mondta. De most megtaláltam a törvényt:
21/2011. (VI. 10.) NGM rendelet
4. §
...
(5) Ha az üzemben tartó egy adott gépjárműre már rendelkezik szerződéssel, és annak hatálya alatt másik, azonos gépjármű-kategóriába tartozó gépjárműre is szerződést köt, az új szerződést A00 osztályba kell sorolni. Ha a kedvezőbb besorolású gépjármű szerződése érdekmúlás miatt megszűnik, akkor a megszűnt szerződésen megszerzett besorolás a megszűnést követő naptól 2 éven belül az adott üzemben tartó másik szerződésére – a biztosítási időszakon belül is – érvényesíthető a kedvezőbb besorolású gépjármű előző besorolása által érintett biztosítási időszak kezdő napja és az érvényesítés időpontja közötti időtartam során ismertté vált biztosítói kártérítési kötelezettségek számának figyelembe vételével.
Tehát rosszul mondták nekem én pedig neked. Vagyis, az új kocsid A00-ból indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!