Külföldi rendszámos magyarok! Kinti lakhely van bejelentve, lízing, cégen keresztül stb? Mi a járható út?
köszi szépen a választ!!!!!!!!!
ugy terveztem h kb 3 napig leszek ott és viszem tesóm aki autószerelő meg a munkatársát.
az eladónak utánanéztem direkt a törökök miatt és rendes német nem bevándorló.
a törököket ismerem már mert olyan mint a moldvai meg a román, sőt...
moldvaitól vettem tavaly maxi Sprintert (900.000 km volt benne) 2007/6 ost alkatrésznek papír nélkül 350ezerért és széjjel volt esve, 24ből 24 órát hajtották 2 sofőrrel europa szerte és csak a jóindulat meg 1 kiló szerencse tartotta össze, ugyhogy köszi de ovatos vok :)
hááát túl bőven nem fejtem ki a véleményem erről a sok baromrol meg az uj szabályaikról, büntetésrendszerükről mert még lecsuknak érte :) meg pl a többi büntetés: hogyan fizessen be 1 minimálbérből élő családos ember több százezret 1 szabálytalanságért v pl kamionos havert 500e ft-ra vágták meg mert a pihenőidőt tul lépte 20 km-el h hazavigye a kamiont és ne a fizetős parkoloba napokig ...
de sztem az lenne az ideális h 1-2000 köbcentinként fizessen be a tulaj 50-100e közt és akkor mindenki igényelné a magyar rendszámot aki kint vesz kocsit és nem lenne ez a rengetek kinti cég meg bejelentett lakhelyek stb...
am épp ezek az okok miatt lesz az is h jővőre amikor megkapja haver a német állampolgárságot véglegesen és akkor veszem meg a F430 at is az ő nevére mert céget nem akarok alapitani miatta és igy a legegyszerűbb 1 sima kölcsönadásival használni, mert egy 100-120.000 eurós kocsinál már 1 ház árát kell oda fizetnem az állambácsinak.
Nyugi,mindenre van ellenszer....
:p)
én is erre gondoltam, hogy ha bérlek, lízingelek kocsit, nem várhatják el, hogy egy olyan autót "magyarosítsak", ami nem az enyém
azt csak nem csinálhatják, hogy az itteni lakosok nem vezethetnek külföldi rendszámos autót
DE bizony,pont azt tervezik.
Pontosabban azt,hogy max. egy hónapig közlekedhet kinti magyar bejelentett címmel rendelkező állampolgár....
Legfeljebb havonta jön postán az új bérleti-lízing-kölcsönszerződés ...
De a külföldi lakcím,munkavállalási etc. sem gond.
Vicceltek??
Nyolcmilliós reg. megspórolásáért én még állampolgárságot is váltok ha kell -attól még MAGYAR vagyok !
Ez nem csak élsportolóink privilégiuma !!
:p))
Bocs,"kinti rendszámú autóval".
:p))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!