Mikor küldik a biztosítás csekket?
A robogóm biztosítása hamarosan lejár.
Kaptam egy levelet egy hónappal ez előtt a K&Htól hogy küldenek majd csekket és ha azt befizetem akkor meghosszabbítják a biztosítást még egy évre.
Netrisken keresztül kötöttem, újra kell kötni a biztosítást hogy ismét legyen egy egész éves biztosításom?
Nem kell újat köss.
Évfordulóra kiküldik,ha mégsem akkor is lesz 30 napod telefonálgatni.
Relax!
Még a plusz egy hónap türelmi időre sem.
Amennyiben pedig a biztosító,a posta netán a brókercég hibájából késnél pláne nem.
Szóval nyugi ...
:D
A biztosítást negyedéves ciklusokban kell fizetni.
Ha március végén lejárt akkor április vége óta nincs köteleződ és nem mentesít a biztosító levele.
Mi van ha küldött már csak a szél kifújta a postaládából,a volt csajod kivette,szórakoztak a kissrácok vagy szimplán szenilis a postás??
Ez esetben április közepe táján kellet volna személyesen bemenni és befizetni az aktuális részletet.
Azt írtad,hogy "hamarosan lejár". Akkor az első félévet eszerint rendezted.
Ha június végéig szól a biztosításod akkor július közepén tedd meg a személyes látogatást - ha addig nem jön csekk...
Egy biztos : a "nem kaptam csekket" nem mentesít a díjfizetési kötelezettséged alól mert akkor másként és magadtól kell megoldanod ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!