Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Van egy babettám amit papírok...

Van egy babettám amit papírok nélkül vettem, se adásvételi se semmi, de viszont biztosítást szeretnék rá kötni. Hogy tudom elintézni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:
nem legálisan: írsz egy ismerősöddel egy adásvételit, hogy tőle vetted, motorszám vázszám, bekocogz a biztósítóhoz és megkötöd a kötelezőt. Ha nem a szomszédtól loptad akkor a kutya nem nézi.
2011. márc. 26. 06:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Egy öreg bácsitól vetttem, nem loptam és köszi a választ:)
2011. márc. 26. 07:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha még él az öreg akkor az a legtisztább, hogy elmész hozzá (csak emlékszik még rád) és írtok egy adásvételit, majd azzal bemész a biztosítóhoz.
2011. márc. 26. 11:45
 4/4 A kérdező kommentje:
az a baj h az unokájáé volt a motor, és ő külföldön él.nah mind1 megoldom és köszi:)
2011. márc. 26. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!