Kötelező biztosítás elmaradást betudják hajtani?
Figyelt kérdés
2011. febr. 17. 10:35
1/8 anonim 

válasza:

sajnos igen. ha kivonatod a forgalomból akkor is. fizesd ki ha tudod.
2/8 anonim 

válasza:

Kicsoda? A biztosító? Minek? Megszünteti a biztosítást.
A rendőrség, ha valami történik? Minek? Nincs fizetve a biztosításod, fizeted a kárt kp-ben, meg még meg is büntetnek.
3/8 anonim 

válasza:

utolso irta jol! én tapasztalatbol tudom, megszünt a melohelyem és nem tudtam kifizetni és 1 honap a türelmi idő és utána felbontják a szerződést és amig ki nem fizeted addig nem tudsz uj biztositást kötni annál a biztositonál aki felmondta a biztositást
4/8 anonim 

válasza:

Ja és még hozzá kell tenni hogy onnantól kezdve bárhova is mész A0-ban fogsz kezdeni.
Nekem az A0 anno évi 65 volt, Most B4-ben évi 22 az allianznál. 3 Hónap alatt félre tudok tenni 5 ezret.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Már megszűnt 2010ben a biztosítás,mert nem használtuk és nem akartuk fizetni.Közben eladtuk az autót és nem tudom,hogy kifizessem-e a tartozást? Kíváncsi voltam,hogy betudják-e hajtani a tartozást.
2011. febr. 17. 12:38
6/8 A kérdező kommentje:
Azt tudom,hogy más biztosítónál meg még így is lehet kötni rá kötelezőt.
2011. febr. 17. 12:41
7/8 anonim 

válasza:

Nekem két hete ellopták a autóm de at mondták hogy hogy febr 28-ig be kell fizessem a biztosítást!! Meg majd hülye leszek!!
Szerintem te se fizesd be. Főleg ha nem volt sok bónuszod.
8/8 A kérdező kommentje:
Sajnálom az autód, köszi a választ.O-ás bónusz,úgyhogy nem érdekes ez a része.Azt hiszem várunk még a kifizetssel...
2011. febr. 17. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!