Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Elloták az autómat! SOS?

Elloták az autómat! SOS?

Figyelt kérdés
Tehát tegnap este ellopták a parkolóból a kocsimat. Rendőrséget egyből hívtam, volt helyszínelés, tanúvallomás, ilyesmi. Csak azt elfelejtettem megkérdezni, hogy ilyenkor mi a teendő, le kell mondani a biztosítást, ki kell vonatni forgalomból? Vagy ezt majd a rendőrök megteszik?
2011. febr. 8. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:

A legegyszerűbb ha holnap felhívod a biztosító ügyfélszolgálatát és megkérdezed. Előtte mondjuk készítsd ki a kötvényt meg a szerződést, hátha kérik a számát.

Első válaszadó: visszamennyé!

2011. febr. 8. 22:00
 2/4 bp1985 ***** válasza:
Persze, hogy neked kell elintézni ezeket, hiszen a kocsi a tied, és nem a Rendőröké. Senki nem fog helyetted vele foglalkozni. Lejelented, visszakapod a díjad fennmaradó részét. Pl ha márc 31-ig van kifizetve, akkor a tegnapelőtti naptól márc 31-ig visszakapod a pénzedet. Kivonatni ki kell, asszem 1800 ft a díja. De ebben nem vagyok biztos.
2011. febr. 9. 17:17
 3/4 DannyZuko ***** válasza:
Aszem csak akkor fog a biztosító érdemben intézkedni, amikor a rendőrség a nyomozást lezárta. Akkor visszakapod a befizetett lóvéd. Önkormányzatnál se feledd el bejelenteni, h már nem a tied...
2011. febr. 11. 08:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2011. febr. 12. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!