Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Tényleg nem kell járni oktatásra?

Tényleg nem kell járni oktatásra?

Figyelt kérdés
Azt mondták, hogy csak vizsgára kell menni, oktatásra nem.
2011. jan. 23. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Meg lehet tanulni az oktatás nélkül is. Én is csak vizsgázni voltam, ráadásul két héttel azután, hogy elindult a tanfolyam. Sürgős volt a jogsi, mert elutaztam, így papíron áttettek egy olyan csoportba, ami két hónappal korábban indult. Elolvastam a KRESZ könyvet, meg végigcsinálgattam a teszt-feladatokat, és negyedóra alatt végigírogattam a tesztet 97%-ra. Amikor leadtam, azt hitték, hogy nem tudom megcsinálni, és feladtam, nem akarták elhinni, hogy egyszerűen készen vagyok. Teljesen logikus az egész, könnyen tanulható.
2011. jan. 23. 15:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Könyörgöm emberek! A közlekedés "veszélyes üzem", és a jogsi megszerzése örök életre szól. Miért akar mindenki azon a nyanvadt pár alkalmon spórolni?

A tanfolyamot nem véletlenül találták ki, és nem véletlenül volt kötelező X éven keresztül (sajnos a nép hülyítés ide is elért).

A könyvben sok dolog nincsen benne amit elmondanak a tanfolyamon, sok apróságra felhívják a figyelmedet ami később lehet. Régen a kresz könyvek tartalmaztak magyarázatokat is, ma már gyakorlatilag csak a jogszabály szövegét teszik bele, magyarázatok nélkül.

Sok olyan dolog van, ami viszont magyarázat, életbeli szituációs gyakorlat nélkül csak "lóg a levegőben". Én úgy mentem elméleti tanfolyamra hogy addigra már betéve tudtam a kresz könyvet mégis rakat kérdésem volt és csomó új dolgot tanultam.

Aki szeretne jogsit kapni igenis vegye a fáradtságot és járjon el pár alkalommal kresz-re, nem fogja megbánni!

2011. jan. 24. 00:15
 3/4 anonim válasza:
16 vagy 18 éves korodig tankötelezett vagy
2011. febr. 6. 17:23
 4/4 anonim ***** válasza:
szeritem aki nem jár elméletire oktatásra ,az egy közveszélyes gépkocsi vezető lesz,enyi erővel menjbe és mond jogsit szeretnék itt a pénz tessék.azt sem tudod mi a jobbra tartás ,hogy fogsz merre fordulni egyirányuban stb....ezer dolog ,mit teszel ha kocsidnak baja van?muszaki kérdések miért kopotak és hogyan a gumik...tiszta arábia albánia leszunk lassan már .
2012. jan. 28. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!