Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Hogy is van ez jogsiknál?

Hogy is van ez jogsiknál?

Figyelt kérdés

naszóval, június vége felé leszek 17 éves, úgy tervezem elkedem a jogsit(B) olyan május közepe felé.

Azt tudom hogy csak 17 éves betültött után vizsgázhatok, de elötte már vezethetek városban, vagy csak pályán??

és szeretnék C-kategóriát is tenni(minél előbb), most úgy olvastam hogy csak betültött 17 év kell hozzá, akkor nyáron akár azt is letehetem??

mert régebben úgy volt hogy B vizsga +2 év, de ez akkor most nincs így?

köszi a válaszokat

2011. jan. 22. 20:13
 1/5 anonim ***** válasza:
c kategóriát lerakhatod ha megvan a b jogsid a +2 év az a c+e re vonatkozik de még szerintem ráérsz a c el majd lerakod egybe
2011. jan. 22. 20:50
 2/5 anonim ***** válasza:
de szerintem szülői engedély kell ha még nem vagy 17 bár nem tudom hogy van ez lehet hülyeséget mondok:D
2011. jan. 22. 20:56
 3/5 A kérdező kommentje:
a szülői engedély nem gáz mert ők is akarják hog letegyem, C-t is, és támogatnak is benne anyagilag, meg végülis vezetni már tudok és ezért is akarok még most belevágni a C-be, nem érettségi környékén, mert szakmán úgysem lenne rá időm, utána meg már dolgozni akarok a jogsikkal
2011. jan. 22. 21:09
 4/5 anonim ***** válasza:
persze ez logikus mondjuk ha lerakod se vesztesz semmit na meg a páv vizsga ugye az majd kell hozzá meg pár dolog ha leteszed a c-t az ugy is a c+e java mert e kategoria asszem 9-10 ora rutin
2011. jan. 22. 22:19
 5/5 anonim válasza:

Tudok választ adni a kérdésre, mert most sikerült leraknom a jogosítványt.

Kresz vizsgát 17 elött 3 hónappal rakhatsz.

Rutin vizsgát 17et betöltötted, és forgalmi vizsgát is.

Elötte én nem vezethettem, de van olyan oktató aki kivisz a forgalomban.

2011. jan. 24. 21:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!