SZEVA! Nem akarom elhinni hogy senki nemtud választadni, arra a kérdésemre hogy a benzin -gázos illetve a külföldi forgalmikban autogas kénnt szereplö kocsiknak mi a regisztrácios adó költsége?
Pontosan nem tudom Neked megmondani hol lehet kapni, de régen az omw-nél volt, ma már náluk sem lehet.
Keress rá google-ban fűtőolaj néven vagy kérdezd meg benzinkúton, esetleg tüzépen.
Esetleges hasznos felkészülés, ha esetleg valami rossz májú szomszéd bele akarna köpni a levesbe, hogy a sufniba szerezz egy ócska olajkályhát.
Ja és ami lemaradt, hogy ennek más a kéntartalma, ezért mindenképpen 10 ezrenként kell az olajcsere.
Figyelni kell arra is, hogy tiszta legyen az anyag.
Nekem volt egy Opel A Omegám:benzin-autógáz.Természetesen utólag belekókányolt,az az volt neki ezer meg egy baja,és mind az utólagos bele-kontárkodás miatt votl=mostmár tudom!
Ma is működne,ha nem lett volna a gáz mizéria.Egyébként a 8 literes fogyasztás nem sok!
Most egy Skoda Octaviám van:szintén benzin -gázos,de ez gyárilag!Csak egy gond volt vele:egy kútnál rossz minőségű autógázt tankoltam...Leírom a végső konklúziót!
1.Bármilyen kettős üzemű autó=fokozott kockázat!
2.Nincs rajta megtakarítás,csak elméletben.
3.Öreg autót behozni,és pont(!) Olaszból=felelőtlenség!
4.Inkább vásárolj egy fiatalabb(max:6éves) hazai autót:benzinest vagy dízelt,de sajnos a hibrid,gázos technika még gyermekcipőben jár!
Ember 41 éves létedre mintha 16 éves lennél...
Szerinted egy 15 éves autó árából mikor kapsz te ugyan akkorát 6 évesbe?! Max ha ferrari 15 éves és Opelt szeretnél helyette...
Amúgy egy 8 litert fogyasztó opel omegánál jobbat SEHOL sem fogsz kapni. A gázossal sem jársz jobban, mert lehet a "tankolás" olcsóbb, de egy valag egyéb költsége van ami drágább. Pl. szétesnek, mert a gyári gázos autó ritka mint a fehér holló a gányolt meg széthullik.
FIGYU NEM KÖTELEZŐ IRNI!
De ha tuskó vagy úgyis jó?
GONDOLOM EGY ÖNIMÁDO ANYUKA KEDVENCE VAGY AKI MÉG HAZAJÁR SZOPNI...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!