Lehet vezetnem az okmányirodában kiadott papírral?
Figyelt kérdés
Most tettem le az autó jogsim.Volt már elötte kismotor jogsim is.Most azt kérdezném,ha most elmegyek okmányirodába és megcsináltatom jogsit kapok egy papírt..még nem küldik ki rendeset..nahmost azzal hivatalosan mehetek forgalomban?rendőr nem bűntet meg?2010. dec. 14. 13:44
1/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
A most megszerzett B kategóriáddal onnantól kezdve vezethetsz, amint kézbe kapod a jogosítványodat, sőt ha megkaptad és nincs nálad akkor sem vezethetsz!!! A kismotor jogsiddal vezess kismotort esetleg lovaskocsit, ha bátor vagy elektromos áramot (nekem is van , sőt sikerült áramot is vezetnem...) a rendőr megbüntethet, sőt bevonhatják a jogosítványodat/eltilthatnak a vezetéstől! Szerintem ne kockáztass! Ha az áram vezetése mellet döntesz akkor csak óvatosan...
5/6 anonim válasza:
Az okmányirodában felfogják hívni rá a figyelmedet, hogy nem vezethetsz még azzal a papírral!!! A jogsit pár nap alatt kiküldik, azt bírd még ki addig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!