Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Megbuktatnak, ha nem fizetek...

Megbuktatnak, ha nem fizetek zsebre?

Figyelt kérdés

Mindenki azt mondja, min 20 ast kell fizetni, mert megbuktatnak vizsgán. Hacsak, nem nrmális a vizsgabiztos... De, tuti meghúznak.

Tapasztalat?

2010. nov. 17. 17:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
én nem fizettem csak a vizsgadíjat és elsőre mindenből átmentem. azt mondják pesten esélytelen a dolog fizetés nélkül. kérdezd meg az oktatódtól mi a helyzet ő biztosan tudja!
2010. nov. 17. 17:09
 2/13 anonim ***** válasza:
előző vagyok. az lemaradt, hogy én veszprémi vagyok
2010. nov. 17. 17:10
 3/13 anonim ***** válasza:

ha pénzt vár el cserébe, akkor fainul fel lehet jelenteni

hallottam már olyat, hogy tapasztalt, öreg "róka" oktatóvezető, ugye, akinél tanulsz, megelégelte picit, hogy állandóan pénzt kértek a vizsgabiztosok, és felvette, ahogy rutinvizsga előtt, még a kocsiban szólt neki a vizsgabiztos, hogy jöjjön már hátra, nézzék meg a kipufogót, mert szerinte rosszul áll, na és ott mondta az oktatónak, hogy tegyen bele egy 5 ezrest a vizsgalapba (vagy nem tudom milyen lapnak nevezik, én már rég csináltam a jogsit, azokról a papírokról van szó, amin a kötelezők vannak, meg ugye amit választhatsz, Y, emelkedőről indulás stb), és azt ugye hátraadja a vizsgabiztosnak, és akkor megvan a delikvensnek a rutin

az oktató erre nem volt hajlandó, meg ugye az egészről hangfelvételt készített, a vizsgabiztos meghúzta a srácot, az oktató meg elküldte a hanganyagot a megfelelő helyre és szépen megb*szták a vizsgabiztost...

Egyébként ha fizetni kell a vizsgabiztosnak, úgyértem, ha az oktató kifizeti, akkor azt utána úgyis behajtja a tanuló vezetőjén...

2010. nov. 17. 17:17
 4/13 anonim válasza:

Fehérváron sem működik ez a lefizetős dolog.

Egyszerűen jónak kell lenni,és elsőre átengednek!

2010. nov. 17. 17:24
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Na, most már értem, miért van ennyi, szabályokat be nem tartó, kétbalkezes-lábas autós.

Ezek szerint lehetsz béna, csak fizetni tudj, ha meg baromi jól vezetsz, de nincs pénzed zsebre, akkor megvágnak?

Ez egyszerűen undorító!!!

Én simán feljelenteném!!!

2010. nov. 17. 17:29
 6/13 anonim ***** válasza:
Ennyi hülyét egy rakáson, ez komolyan FÁJ. Pesti vagyok, egy büdös vasat nem adtam kézbe soha, érdekes módon meglett minden, ahogy kell, rutin másodszorra, mert az elsőt elbénáztam, a forgalom meg elsőre. Nincs ebben semmi csoda vagy tudsz vezetni, vagy nem. Ha még nem megy flottul, vegyél pótórán, de hagyjátok mert a gyökérséget, hogy fizetni kell. NEM KELL!!
2010. nov. 17. 17:33
 7/13 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 17:29

De nem tudod feljelenteni azért, mert megbuktatott! :)

Jó, persze, értem én, hogy azért húz meg, mert nem fizetsz neki, na de érted, nem ő fogja felvetni, hogy fizess. Nem így működik, mert akkor mára már alig lennének vizsgabiztosok.

Mert ha fel akarod jelenteni, mit mondasz? Hogy megbuktatott? A legjobban vezetőkre is rá lehet fogni valami baromságot.

A sok kétbalkezesről meg csak annyit, hogy nem a forgalmi vizsgán alakul ki benne a vezetési magatartása, hanem amikor már vezet.

2010. nov. 17. 17:34
 8/13 anonim ***** válasza:

Undorító egy országban élünk, ha ez igaz..

Nem is tudtam, hogy itt is megy a lefizetés..

Mi az amit Magyarországon nem lehet lefizetéssel megszerezni?!

2010. nov. 17. 17:38
 9/13 anonim ***** válasza:
én nem fizettem, mégis átmentem
2010. nov. 17. 20:25
 10/13 anonim ***** válasza:

én most vizsgáztam tegnap

vizsga előtt mentünk egy órát...megjött a vizsgabiztos beálltunk sorba,megjött az előttem lévő,oda mentem,papírokat oda adtam,mondta h a kötelezőket ellenőrizzem,meg mondjak két számot(amikor pluszba meg kell csinálni(nekem fékfolyadék ellenőrzés volt meg kereszteződésbe való megfordulás)

beültünk,mondta h mehetek,megcsináltam mindent,vissza értünk a kiinduló helyre,mondta h egy aláírást kérek ide..aláírtam.ennyi volt,vizsga közbe végig vezettek...nem is igazán figyelt...

2010. nov. 17. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!