Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Mi az az NÚSZ és miért kaptam...

Mi az az NÚSZ és miért kaptam tőlük sms-ben értesítést?

Figyelt kérdés
Nincs se autóm, sem jogosítványom, illetve a telefonszámom semmi közlekedéssel kapcsolatos dolgokhoz nincs leadva, ennek ellenére kaptam egy értesítést be nem fizetett útdíjakról, amit, hogyha nem rendezek fél napon belül, magas kamatot számolnak fel. Valaki fel tudna világosítani erről, hogy mi ez és, hogy miért kaphattam? Teljesen tanácstalan vagyok. Előre is köszönöm, ha valaki válaszol!

ma 14:05
 1/7 Mad Max2 ***** válasza:
77%
A NÚSZ tól kérdezted már?:)
ma 14:09
 2/7 anonim ***** válasza:
ÁTverés lesz az. Nem hinném, hogy fél napos fizetési határidővel fenyeget a NÚSZ bárkit és, annak ellenére sem, hogy egy tróger banda
ma 14:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez olyan, mint amikor nem rendeltél semmit, de GLS-től kapsz értesítést. Rá ne kattints semmire. Arra van kihegyezve, hogy okostelefonról nem látod, amit emailben látnál, hogy hülye címről hülye linket küldtek.
ma 14:20
 4/7 anonim ***** válasza:

Vagy téves telefonszámot adtak meg vagy átverés.

Ha nincs és nem is volt autód, akkor nem kell foglalkoznod vele.

ma 15:07
 5/7 anonim ***** válasza:

#2 "egy tróger banda"

Miért lenne tróger? Nekem ezidáig egyetlen "ügyem" volt velük, seperc alatt rendezték. Noha jogilag abszolút igazam volt, szóval nem sokat tehettek, de ha olyan tróger banda lenne, akkor izmozhattak volna velem, csak hogy nekik egyszerűbb legyen, amolyan klasszikus "hátha rá hagyja a proli" módon.

ma 15:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.

Ők árulják a e-matricákat és ellenőrzik a e-matricák meglétét a fizetős utakon.

Nem tudjuk mit és miért kaptál, őket kéne megkérdezned.

Szerintem sem "tróger banda".

Nekem is volt dolgom a telefonos ügyfélszolgálatukkal, teljesen normális, segítőkész hölggyel beszéltem és hamar sorra kerültem:

[link]

ma 16:27
 7/7 anonim ***** válasza:

[link]

Átverés, itt írnak róla

ma 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!