Slajmi kérdése:
Az okmanyiroda fél év után visszadobta az adásvetelit, mert az 5-ös pont nem volt aláhúzva így az érvenytelen! Mi a teendő?
Figyelt kérdés
jan. 17. 12:45
1/7 anonim válasza:
Aztán mégis honnan tudjuk, hogy mi van az 5-ös pontban? Gyorsan megnéztem neten, hogy mi van az 5-ös pontban, de ott nincs semmi aláhúzandó, mert az a jármű vételára, de ahány szerződés annyi féle. Amúgy meg ha a neveden van,akkor nem tudom mit kavarnak?
Úgyis be kell menned, miért kell ezt megkérdezni?
4/7 A kérdező kommentje:
"bizalmi vagyon kezeles alapján fennálló kezelt vagyonba tartozik a gépjármű Igen/nem"! Ez nem lett alá húzva és fél év után jutott eszükbe!
Csak hétfőn tudok bemenni,de hogy mi lesz, nem tudom!
jan. 17. 20:29
5/7 anonim válasza:
Akkor nem lesz más, csak eléd dugja a papírt és ott húzza alá szerintem. Nekem csak annyi maradt le, hogy nem írtuk be az állampolgárságot. Ott ráírta az ügyintéző, és intézte tovább az átíráshoz szükséges dolgokat, nem akadt meg ez miatt az ügymenet.
6/7 A kérdező kommentje:
Ha csak alá kell húznom, oké! De fél év utan szólnak?!En online jelentettem be, másnap bementem bmutatni a biztonság kedvéért, azt mondták minden ok! Egy hónap múlva jeleztem, hogy meg mindig a nevemen van, vonják ki! Gondoltam a vevő nem íratja át! Elhajtottak, hogy ne törődjek vele, nekem minden jó! Hetfőig meg öl az ideg!
jan. 17. 21:04
7/7 A kérdező kommentje:
Ja, én adtam el!
jan. 17. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!