Okmányirodába online foglaltam időpontot, automatikusan megjelenik a sorszám a kijelzőn ha időben megyek?
Persze. De ha van időpontod pl. 10:30-ra, de aki simán csak sorszámot húzott, és 10:25-kor beül eléd egy 20-30 perces ügyintézésre, azt ki kell várnod, hacsak nincs 4-5 ablak ugyanazon ügyek intézésére csak mondjuk 1-2.
Nem ez a kérdés, tudom, csak most kicsatornázom, hogy mekkora hülyeségnek tartom már ezt az időpontfoglalást, mert nálunk sokszor jártam így.
Olyan is volt, hogy az ügyintézők nem figyelik az időpontosokat, csak a sort, eljött az időm, mégsem emgem hívtak, aztán miután szinte egyedül maradtam és pont szemben az ablakkal ültem már egy órája, megkérdezték, hogy miért jöttem.
A pár héttel ezelőtti autóátírásnál már nem kínlódtam az online foglalgatással, csak odamentem. Esküszöm az ügyintézés hamarabb véget ért, mint átsétálni az ingyenes parkolótól az épületig egy lámpányi várakozással (kb. 6-7 perc cigiséta).
"Okmányirodába online foglaltam időpontot, automatikusan megjelenik a sorszám a kijelzőn ha időben megyek?"
Jelezni kell az appban, hogy megérkeztél az okmányirodába. Vagy a számkiadó embernél.
Nekem az volt a tapasztalatom, hogy hiába foglaltam előre időpontot, a sorszámomat oda sorolta be a többi közé, amikor megérkeztem.
Néhány hónappal ezelőttig nem kellett a sorszámosztóval foglalkozni, de azóta regisztrálja az érkezést. Legutóbb, mikor sokévi gyakorlat szerint szokásosan megkérdeztem, hogy melyik ajtóknál várjak adott üggyel, kérdezte a sorszámom, kikereste, és megjelölte a gépben, hogy megérkeztem. Mondta, hogy azért vezették be, mert sokan nem jelennek meg, nem is mondják le, és feleslegesen telt azzal idő, hogy hívták, aztán egy perc múlva ismételten hívták, majd újabb egy perc várakozás után hívhatták a következőt. Így, ha előzetes időpont foglalót nem regisztrálnak, akkor nem hívják. Nem kérdeztem meg, de valószínűnek tartom, hogy nem csak egy helyen lett ilyen módosítás.
Regisztráció esetén automatikusan megjelenik, és jól el is különül, mert 1-2 számjegyű, míg a helyben kért sorszámok hosszabbak.
Az nem biztos, hogy pontos időben, mert ahogy válaszban már olvasható, ha az adott időpontban éppen nincs az ügyeddel foglakozó szabad ügyintéző, akkor várni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!