Felmondhatom a biztosítást ?
Első casco-s autóm, az allianznál kötöttem tavaly decemberben, amit idén felmondtam évforduló előtt (50 nappal ) mivel majdnem megduplázódott a casco díja. (240k/ év helyett 440k) Annak ellenére hogy javult a bonuszom (c2 lett ) és nem volt károkozásom.
Na most a grupamaba mentem és kaptam ott egy jobb casco ajánlatot ( 250k/ év ) de azt csak úgy volt érvényes ha kötelezőt is kötök hozzá ami nem épp jó áron volt. (80k, máshol 45-50/ év ) Viszont úgy voltam vele hogy egyben letudom és nincs gond . Ez volt 2 hete és ma kaptam a levelet hogy a kötelező biztositas elvan fogadva, dec.15-től érvényes és fizessek xy összeget xy számlára . Majd jött a másik levél, hogy sajnálatosan a casco biztosítási ajánlat elutasításra kerül. Magyarul jól ki lett velem ****** .
Vissza mondhatom a kötelezőt? Mivel csak a casco reményében kötöttem meg, befizetve még nincs, dec 15.-től lenne érvényes . Azért mondanàm vissza mert megszívatva érzem magam őszintén és más helyen olcsóbb ha egyben kötöm a casco+ kötelezőt + itt kb 20/30% drágább a kötelező mint máshol.
Mi alapján vagy hogyan mondhatnàm vissza?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!