Milyen autó lehet az aminek tizenpár ezer forint a biztosítása évene? Egy kis 1,2 cm³ autónak is több , vagy nem?
Figyelt kérdés
okt. 9. 08:51
1/8 anonim válasza:
Pl Lada Samara 1,3, de biztos van még néhány.
2/8 anonim válasza:
Bármilyen kisköbcentis benzinesnek B10-ben, vidéken, régi jogsival. És még így sem biztos hogy ilyen alacsony lesz. Szerintem esélytelen.
3/8 anonim válasza:
Nem az autótól függ.
Ha mindenféle kedvezményt összeszedsz, akkor lehet talán ennyi.
4/8 anonim válasza:
A veteránomra 19ezer az éves biztosítás. 39 éves, 1.6szívó, 124le.
5/8 anonim válasza:
Nekem 2.4 szívó benzinesem van, 31000 forint az éves kötelező.
6/8 anonim válasza:
Kis köbcentis.
Én egy felső közép kategóriás, nagy teljesítményű autóra fizetek 31 800 ft-ot évente, igaz már elmúltam 50 éves.
Idősebb ismerőseim Matiz kategóriájú autókra fizetnek 12-14 ezer forintot évente.
7/8 Juliusz48 válasza:
Elsősorban a bónusz-malusz határozza meg mennyit fizetsz, utána a motor teljesítménye következik és az egyéb kedvezmények mint a fizetési mód és ütem. Ha átutalással fizetsz éves ütemben 20%-al kevesebb mint a csekken fizetés. Ha negyedévente fizetsz csekkel, akkor évente 30%-al többet fizethetsz mint az átutalásos éves ütemben ugyanannál a biztosítónál.
8/8 anonim válasza:
Pontosan. A bónusz határozza meg és a teljesítmény.
Sima középkategóriásra b10-el fizetek 19/évit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!