Mennyiért váltanátok kötelezőt?
2010. nov. 2. 17:27
1/7 anonim válasza:
Semmiképpen nem váltok, jó a mostani
2/7 anonim válasza:
Nemszoktam váltogatni... 5000ft a biztosítás a motoromra. Remélem most csökkenni fog :). Apámnak is a kocsira nem több 10ezer mint a pestieknek. Alig kell neki vmit fizetni YEEE
3/7 anonim válasza:
-4000 Ft / negyedév.
Ezét váltok is. (nem köbe..)
4/7 anonim válasza:
2160 Ft-ot fizetek negyedévente. Miért kellene váltanom?
Már megnéztem néhány kalkulátort, de ennél olcsóbbat nem találtam. Tavaj volt egy, ami akkor olcsóbb lett volna, de az a "biztosító" már nincs is a kalkulátorok által kiadott ajánlatok között! (Ha fizetnének érte, akkor el is mondanám a biztosítóm nevét, de ingyen nem reklámozom.)
5/7 anonim válasza:
Éves szinten nekem 3000 a különbség a mostani meg az új közt, az új javára.Váltok! A moci nem lett olcsóbb. B@sszameg!
6/7 anonim válasza:
Allianznál 26000 volt egy negyedév eddig. Most 15 lenne.
Astra 9700. Váltok az Astrára.
7/7 anonim válasza:
Nekem 47 ezer volt idén, jövőre 24 / év. Ugyanaz a biztosító. Nem váltok, én csak lesem, hogy változnak a dolgok. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!