A bonuszomat át tudom vinni egy másik autóra, évfordulós váltáskor?
Veszek egy kocsit, de még megvan a régi. A régi biztosítását lemondtam évfordulóra váltás miatt és meg is jött az ezzel kapcsolatos papír.
Az újjabbik kocsin lesz casco is, ami majdnem a duplájába kerül, ha A0-ba sorolják be.
Az megoldható, hogy az újjabbikra megkötöm B10-re a régire A0-ra ugyanannál a biztosítónál a cascoval együtt egyszerre?
A régit úgy is el fogom adni, de csak, ha megvan az utódja.
Akkor tudod átvinni, ha eladtad a régit, addig az új A0-ban van.
Talán ilyenkor is időarányosan vissza lehet igényelni a különbözetet majd.
Viszont, a régire kell kötnöd újat. Nem lehet biztosítás nélkül addig sem, amíg eladásra vár. Az évfordulós és az érdekmúlás miatti felmondás nem ugyanaz. De ezt is visszakapod, amikor eladod
"Viszont, a régire kell kötnöd újat. Nem lehet biztosítás nélkül addig sem, amíg eladásra vár."
Már hogyne lehetne? Csak nem közlekedhet vele, ha nincs rajta biztosítás.
Úgy van ahogy 3 írta :(
Mindegyikre megkötöttem az új biztosítást.
#4: Téves információ. Az autónak minden napon biztosítottnak kell lennie, függetlenül attól, hogy szándékozik-e vele közlekedni.
Azokra a napokra, amikre nincs érvényes KGFB majd fedezetlenségi díjat kell fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!