Mennyi időt vesz igénybe Németországban egy autó adásvétel, mire el tudok vele indulni haza?
Ha jól tudom, ki kell váltani a közlekedéshez egy export rendszámot, amihez a két papír, adásvételi és biztosítás kell.
Az autó eléggé vidéken van, estére érnénk oda, így mindenképp egyet ott kellene aludnunk. A papírmunka, kormányhivatallal együtt mennyi időt szokott igénybe venni? Számoljunk két nap ott alvással?
Kérlek, ha van esetleg egyéb tippetek, osszátok meg!
Teljesen szűz vagyok a témában, köszönöm!
Ha kereskedő és biztosan elhozad az autót ki tudja váltani az eladó is csak küld el neki a személyit lefényképezve.Ha vidéken van valószínű be is zár a zulassung stelle ráadssul nézz utána legtöbb helyen még mindig termin van.
Olcsóbb a sárga rendszám ez csak Németországon belül használható de én éjszaka jöttem legutóbb,ennyit spóroltam rajta
Neked piros kell két hetes.
Ha van kérdésed jöhet privát.
Utoljára tíz perc volt amit ott töltöttem és már indultam is haza .
Egyébként igen.Ha esetleg mégis azt mondod nem kell kifizetés neki a költségeket.
De mondom sok helyen még mindig termin kell a rendszámhoz.
Kétnyelvű adásvételi és az autó utolsó gazdáját írja rá vagy itthon kérik a köztes adásvételit.
De volt hogy én töltöttem ki otthon az adásvételit hogy jó legyen minden.Nem kereskedő vagyok egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!