Azt hol tudom lekérdezni, hogy melyik biztosítónál van a rendszám?
Figyelt kérdés
Azt hol tudom lekérdezni, hogy melyik biztosítónál van a rendszám?
Csekken fizetünk egy utánfutóra. A biztosítós a flottát szinte mindig máshova teszi, ahol jobb ár van. Műszaki meg kérnék a biztosítási papírt.
Csekk eldobva valahova, de befizetve. Nem tudom melyik biztosítótol kérjem az igazolás.
2024. jún. 10. 09:56
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
A rendszám az autón van, nem a biztosítónál.
3/3 anonim válasza:
Ha van ügyfélkapud, akkor nézd meg a JSZP-n, hogy van-e az utánfutón biztosítás, ha aszerint is rendben van, akkor nem fognak tőled semmiféle igazolást kérni a vizsgán.
Amúgy miért nem ezt a bizonyos biztosítóst kérdezed? Csak mert lehet, hogy az igazolást is csak ő tudja kikérni pl online. K&H-nál vagyok, ott a profilomba belépéshez küld a rendszer SMS ben egy kódot a telefonomra, és jelen esetben azt se te kapnád meg, hanem az ügyintéző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!