Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Hogyan cserélhetem át a...

Hogyan cserélhetem át a rendszámom?

Figyelt kérdés
Van egy autóm aminek tetszik a rendszáma az gazdaságilag gatya, bontóba megy, vettem egy másikat, de az ilyen új rendszámos, meg se jegyzem. Ki szeretném cserélni, mi a menete?

2024. máj. 22. 01:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Az új rendszám is új formátumú lesz, szóval sehogyan. Régit már nem állítanak ki.
2024. máj. 22. 03:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet.
2024. máj. 22. 04:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Amennyiben a régi autód rendszámát egyediztetni tudod, akkor onnantól szabadon pakolhatod az újonnan vásárolt autóidra. Hogy ezt a már meglévő régi rendszám esetén lehetséges-e,ezt csak az okmányirodában tudják megmondani, de egy biztos,hogy sokba fog kerülni.
2024. máj. 22. 04:52
 4/6 anonim ***** válasza:

#3 Nem kell ehhez okmányiroda. A régi rendszám ugye AAA-123 formátumú volt. Az egyéni rendszám kizárólag sorozatból választott lehet, tehát AA AA-123 formátumú, ez nem jó. Egyedi rendszám esetében négy formátum lehetséges, de a 7 karakter az fix. A betű-szám arány lehet 3-4, 4-3, 5-2, 6-1. Tehát 6 karakteres semmiképpen sem lehet. Ráadásul 400+ ezer forint.

Semmilyen módon sem lehet manapság régi formátumot előállítani.

2024. máj. 22. 06:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Az élet nagy problémái.
2024. máj. 22. 07:01
 6/6 A kérdező kommentje:

#5 ja, bárcsak ennyi lenne, mi?

Köszi, akkor ennyi. :(

2024. máj. 22. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!