Lehetséges, hogy 200 000 ft a kötelező gépjármű biztosítás?
"válaszul megkaptam, hogy nem ők akarnak autót venni."
Nem is kell, csak üzembentartónak kell lenniük, te maradhatsz tulaj. Igaz, plusz kis papírmunka meg Bonusod sosem lesz addig.
"Nem értem ezt a 200 ezret,ez valami csaló honlap lehet ahol ezt nézted. Nekem soha nem volt 50ezernél több."
Mint írtuk, nem mindegy a kor, a lakhely (BP legtöbb), mióta van jogsi, ilyenek... Én is tudom akinek évi 30 ezer, de ott se erről van szó...
Teljesen realis.
Fiatal vagy.
Teljesen friss jogsi.
Nagyvaros?
0 bonusz.
100 Le auto.
En:
28 eves jogsi
50 ev
B07
116 Le az auto
Isten hatamogott lakom.
Evente 50 000 ft.
"ma 18:09"
na ja, de erre a biztosító meg azt mondja hogy egy mini fittipaldi, vagy simán mazsola lezúz egy drága autót, okozva 10M+ Ft kárt, vagy akár súlyos személyi sérülést okoz.
És ugye, nem mindenkinek 200E, sőt.
Felejtsd el ezt az üzembentartói dolgot. Ha van a szüleid nevén autó akkor második autóként szintén 0-ból fog indulni a biztosítás és csak kicsit lesz olcsóbb. Ha meg még meg is töröd kicsit akkor utána jóval drágább lesz.
Amit tenni tudsz: ne írj be külföldi km-t és a kalkulátorban válaszd a legolcsóbbat.
Aztán várd ki, h idősebb legyél és növekedjen a bónuszod.
Esetleg ha van vidéki rokon akkor jelentkezz be hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!