Értékcsökkenési kerelmet hogy írjak?
Nekem kb 20 éve volt ilyen. Akkor a kárfelmérő mondta hogy van ilyen. Írtam a biztosítómnak egy levelet, hogy nem az én hibámból történt, a kárfelmérő tájékoztatott erről és hogy információt szeretnék kérni, hogy valóban van e ilyen. Amennyiben igen, legyenek szívesek tájékoztatni, hogy hogy kell elindítani a kifizetési kérelmet, milyen dokumentumokat kell benyújtani, milyen határidővel.
Már nem emlékszem pontosan hogy mi hogyan történt. Egy 1 éves autó volt, akkori új áron 2M forint körül. Néhány levélváltás után 130000 Ft körül kaptam.
Ha ez segít nekem tavaly volt kárügyintézésem biztosítóval (hátulról belém jöttek), egyszerűen ezt az e-mailt írtam nekik és válasz ugyan nem érkezett de fizettek...
Tisztelt biztosító!
Az önöknél xxxxxxxx kárszám alatt vezetett ügyben elkészült a gépjárművem javítása márkaszervíz által (a javítás ügyében meghatalmazás alapján a szervíz jár el), melynek számláját csatolva találják.
Kérem a baleset valamint a javítás által gépjárművemben okozott értékcsökkenés megállapítását, valamint annak ellenértékét számomra mielőbb az alábbi számlaszámra átutalni:
Gipsz Jakab
számlaszám: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Köszönettel,
Az autó fiatalabb 4 évesnél?
Esetleg sérülésmentes veterán?
Ha egyik sem, akkor felejtsd el az értékcsökkenést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!