Autó eladás ? Elveszett forgalmi
Sziasztok
El szeretnem adni az eggyik autóm amit már rég nem használok ideiglenesen ki van vonva
Holnap jönnek meg nézni valószínű meg is veszik
Viszont nem találom a forgalmit csak a törzskönyvét
Igazából ki tudunk minden forgalmival kapcsolatos adatot tölteni
Mert nekem le van fényképezve
Tudom ha be megyek adnak újat nekem 6000 forintért
De ra egy napra úgyis le adja az új tulaj neki meg újat adnak
Arra gondoltam bele írnánk az adásvételi be hogy a forgalmi el veszett
Ilyen lehet ?
Miért lenne hulye ?
Nincs probléma az autóval saját néven van nem 15 embert megjárt kupecokon keresztül ment roncs
Műszaki van rajta le is kérdezhető
Itt azon van a hangsúly hogy így írhatunk e adásvételit és el fogadjak e az új tulajnak az okmányirodában ha nem akkor nyilván be megyek és ki kérem az újat
De ha nem fontos kar a pénzért
#3: Az a probléma vele, hogy kisebb gond, hogy hanyag tulajra utal, aki feltételezhető az autót is csak ennyire gondozta. A nagyobb, hogy lehet mutyit feltételezni a háttérben, ami meg problémás és elijesztő lehet a vevőnek. Mondjuk aki kivont auttó vesz (és az nem valami projectautó, ritkaság stb, hanem valami ledobott, kiszuperált kocsi) annak ez kevésbé lehet probléma.
De mondjuk ki tudod venni a dolog élét azzal, hogy az ügyfélkapun elolvasod ilyenkor hogyan lehet eladni forgalmi nélkül, mert el lehet.
Mondjuk 6000 Ft egy autó árához mérten, még vasárban sem számottevő, alkudni többet lehet a hiánya miatt. Okmányirodában meg foglalsz online időpontot és 5 perc elintézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!