Ideiglenesen kívan vonva a kereskedőnél az autó. Hogyan tudom elhozni még aznap ha megfelelő a gép? Van esetleg valami alternatíva?
Figyelt kérdés
Ideiglenesen kívan vonva a kereskedőnél az autó. Sajnos a mi autónk elromlott ismerős aki raer furikázni nem nagyon van.
Nem igazán tudod ugrálni.
Nem vettem meg kereskedőtől autó.
jan. 9. 10:19
1/7 anonim válasza:
Jelen esetben csak úgy, ha az átiratást rábízod a kereskedőre, akkor egyből visszakerül forgalomba.
2/7 A kérdező kommentje:
De ez ki tudja mennyi idő mire megcsinalja mert gondolom nem fog egyből ugrani az okmanyirodaba
jan. 9. 10:31
4/7 A kérdező kommentje:
Hát azt gondoltam. S ha be megy szól akkor azonnal abban az órában már vissza is van helyezve?
jan. 9. 10:39
5/7 anonim válasza:
Kereskedőnél lévő, ideiglenesen kivont autót csak úgy tudsz elhozni, hogy az átírást elvégzi a kereskedő, és neked már minden el van intézve. De ez legjobb esetben is másnap van meg szerintem.
6/7 anonim válasza:
#4 Nem kell szólni, átírás után azonnal, automatikusan visszakerül a forgalomba. Neked csak egy biztosítást kell majd kötnöd elindulás előtt és mehetsz dolgodra.
7/7 bazaltkaroly válasza:
Ha megbízható a kereskedő, akkor én megpróbálnék kiegyezni veled, hogy egy részét kifizetem előre, cserébe ő írassa vissza, és szóljon, ha megehetek érte. Aztán ott helyben Netrisken kötnék egy biztosítást, aztán uzsgyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!