Netrisken mit jelöljek be az alábbi kérdésre?
Kalkulálom a KGFB évfordulós díját, és a következő kérdésbe botlottam:
Az igényelt kockázatviselési kezdettől számított 180 napon belül történt-e a gépjármű utolsó, sikeres műszaki vizsgája?
Igen Nem
Jelenlegi állapot az, hogy "nem", de december elején viszem vizsgára az autót, így már rendelkezni FOG 180 napon belüli sikeres műszaki vizsgával. 2024.01.01. lesz a kockázatviselés kezdete. Be IGEN-ezhetem a kérdést?
IGEN esetén ha a következő kérdés az lesz, hogy mikor volt az utolsó vizsga, akkor milyen jövőbeni időpontot adjak meg, ha még nincs időpontom?
"IGEN esetén ha a következő kérdés az lesz, hogy mikor volt az utolsó vizsga, akkor milyen jövőbeni időpontot adjak meg, ha még nincs időpontom?"
Nyugodtan beírhatod a forgalmidban szereplő műszaki dátumát, mert már ha 1 hónapon belül viszed, akkor mindig ezt a dátumot fogják beírni, vagyis hiába viszed 3.-án, ha 10-én jár le, akkor is +2év és 10.-ét ütnek a forgalmiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!