Netrisken kötött KGFB megkötése után majd valamikor küld az adott biztosító egy email, amikor el kell nekik utalnom a megfelelő összeget?
Figyelt kérdés
2023. febr. 26. 18:47
1/9 anonim válasza:
Ha csekket választottál, akkor majd jön a csekk, ha utalást, akkor van egy bankszámlaszám a biztosító oldalán arra kell elutalnod az összeget, megjegyzésben a kötvény számmal azt hiszem. 60 napon belül kell befizetni a megkötéstől számítva. Szerintem küldenek emailt is róla, hogy hogyan és hova kell utalni. Az a legjobb ha csinálsz a biztosító oldalán egy fiókot és ott fizeted be.
2/9 anonim válasza:
Igen jön róla e-mail, aminek mellékletében megkapod az igazolást, ami kinyomtatva önmagában 60 napig érvényes, és ezt követően pedig a befizetést igazoló csekkel, számlával, illetve a levélben szerepel, hogy milyen számlaszámra kell utalnod a biztosítás diját.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Utalást választottam.
Várok akkor az emailre, és ha nem érkezik meg legkésőbb néhány nappal a biztosításom lejárta előttig, akkor teljesen manuálisan elutalom nekik.
Két "számot" kaptam az igazoló emailben:
- KGFB megrendelésének hivatkozási száma
- Ügyfél ID
Amennyiben minden plusz információ nélkül utalnék nekik, az első a "kötvény szám"?
2023. febr. 26. 19:52
4/9 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos, de mint írtam 60 napod van rá, várd meg az emailt, amiben visszaigazolják. Utána utalhatod nyugodtan, mert ott lesz hogy hova kell, pontosan milyen megjegyzéssel.
5/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!
2023. febr. 26. 20:12
6/9 anonim válasza:
Nekem K&H-nál az ajánlat számát kellett megadni a közleményben. Ezt még aznap megküldték, nemsokkal utána, hogy megkötöttem telefonon. 60 napot azért nem kellene várni. Én december 6.-án kötöttem, és másnap utaltam is, 15.-én pedig jött a levél, hogy a kötvényemet(szerződésemet) aktiválták.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Legrosszabb esetben, ha semmilyen tájékoztatás sem érkezik, akkor ahofy fentebb írtam, pár nappal a biztosítás lejárta előtt elutalom nekik az összeget.
2023. febr. 26. 20:30
8/9 anonim válasza:
#7 De milyen tájékoztatásra vársz még? A megkötés utáni levélben meg kellett, hogy kapj mindent, ha nem a levélben van, akkor mellékletben, akkor innentől minek várnál 60 napot?
9/9 A kérdező kommentje:
Csak egy visszaigazoló emailt kaptam a Netrisktől (KGFB Megrendelés visszaigazolása).
2023. febr. 27. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!